Onerweg digimobiel DDS Streekregisseurs
Digibanken

De digimobiel

digimobiel

De digitale kloof dichtrijden begint hier

Is het voor jou niet gemakkelijk om je te verplaatsen naar een digibank? Dan komen wij naar jou toe! Met onze digimobiel willen we niet alleen de digitale kloof dichten, maar ook de fysieke.

Onze digimobiel houdt afwisselend halt op de wekelijkse markt van de deelnemende gemeenten. Maar je kan hem ook ter plaatse laten komen op een event of bij jou thuis.

Wekelijkse markt

Onze digimobiel is regelmatig te vinden op de wekelijkse markt van de deelnemende gemeenten. Hij wordt bemand door vrijwilligers en lesgevers van Ligo. Je kan bij hen terecht met al jouw vragen over smartphone, tablet, laptop of pc.

Heb je hulp nodig om een e-mailadres aan te maken? Zou je graag videobellen met je kinderen in het buitenland? Wil je jouw belastingaangifte online indienen, maar weet je niet hoe? Lijkt het je handig om met je telefoon een bus- of treinticket te kunnen kopen? Spreek gerust onze vrijwilligers aan.

Wil je graag weten wanneer de digimobiel langskomt in jouw gemeente? Stuur dan een mailtje naar digibanken@dds-streekregisseurs.be of bel naar 052 69 18 81.

 

Reserveer de digimobiel

Ben je organisator van een event en wil je graag bijdragen tot een beter overbrugbare digitale kloof? Dan nemen wij met onze digimobiel + vrijwilliger graag een plaatsje in op je festivalterrein.

Heb je digitale vragen, maar zit je vastgekluisterd aan huis? Dan komen wij met plezier tot bij jou.

Hoe reserveren?

Stuur een e-mail met daarin je vraag naar digibanken@dds-streekregisseurs.be.