Infomomenten Slim Renoveren

Aangenaam, kwaliteitsvol en betaalbaar wonen in eigen regio is een belangrijk doel van onze organisatie en de gemeenten waar we mee samenwerken. Daarom gingen we in 2022 van start met infomomenten rond wonen en renoveren. Inwoners van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke en Zele konden met al hun vragen over energie-efficiënt renoveren terecht bij ons loket. We boden ook hulp bij inschrijvingen in het Lokaal Renovatieproject en aanvragen voor Mijn VerbouwLening en MijnVerbouwpremie. Met succes, want al onze afspraakmomenten waren volgeboekt.

Waar kan ik terecht in 2023?

Voor 2023 besloten we dit project dan ook verder te zetten en uit te breiden. Inwoners van Berlare, Buggenhout, Hamme, Lebbeke en Zele kunnen terecht bij het woon- en energieloket. Inwoners van Dendermonde kunnen terecht bij de woonwinkel.

 

Resultaten 2022

Resultaten infomomenten slim renoveren

Meer info

Nog vragen? Contacteer Woonpunt DDS, woonpunt@dds-streekregisseurs.be

De Infomomenten Slim Renoveren waren een samenwerking met Energiehuis Bea, Provincie Oost-Vlaanderen en de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke en Zele. Vanaf 2023 zijn ze vervangen door het woon- en energieloket voor inwoners van Berlare, Buggenhout, Hamme, Lebbeke en Zele. Inwoners van Dendermonde kunnen terecht bij de woonwinkel.