Profacts is 1.000ste regioleverancier

11 juli 2022

Het is gebeurd! De 1.000ste ondernemer heeft zich aangemeld op Regioleverancier. De eer gaat naar het Gentse marktonderzoeksbureau Profacts. Meer dan enkele muisklikken had het bedrijf niet nodig om zich digitaal kandidaat te stellen als leverancier voor Oost-Vlaamse lokale besturen. Is er een relevante opdracht? Dan krijgen Profacts en de andere aangemelde bedrijven automatisch een mailtje. Lokale besturen kunnen via dit eenvoudige systeem makkelijker hun opdrachten regionaal bekendmaken.

Het platform is laagdrempelig. Aanmelden kan heel eenvoudig. Inschrijven gaat heel vlot. Wij nemen deel om zo onze bekendheid bij lokale overheden te versterken. Interessante aanbestedingen rond onderzoek en advies kunnen we snel oppikken.

– Carine Vaeremans, CEO Profacts

Unizo Oost-Vlaanderen en de provincie Oost-Vlaanderen lanceerden dit online aanbestedingsplatform in december 2021. Dit gebeurde in samenwerking met dienstverlenende vereniging DDS, Interwaas, Solva en Veneco. De kracht van dit instrument is om offertevragen van lokale besturen snel te kunnen koppelen aan leveranciers in de regio.

Ook regioleverancier worden?
Surf snel naar www.regioleverancier.be en registreer je als lokaal bestuur of bedrijf. Registratie is gratis, simpel en snel.