Deelwagens DDS
Logo Share Mobility

Share 4 Mobility

Share Mobility DDS deelwagens

Duurzame deelwagens, ook voor jou

Share 4 Mobility is een autodeelplatform met 100% elektrische deelwagens. We faciliteren dit systeem voor de 8 lokale besturen uit ons werkingsgebied. Gemeenten die eraan deelnemen, kunnen zo’n wagens efficiënt aanbieden aan zowel hun personeel als hun burgers.

Door autodelen te stimuleren, werken wij mee aan de mobiliteit van de toekomst. Met groene verplaatsingen en vlot verkeer.

Want wij zijn streekregisseurs.

Waarom wagens delen?

Door innovatieve projecten te faciliteren, bouwen we stap voor stap aan een betere toekomst. Als je als gemeente of als burger kiest voor deelwagens:

  • installeer je de app Share Mobility. Daarmee kan je niet alleen in jouw gemeente, maar overal in België een deelwagen huren.
  • stimuleer je de lokale economie. Onze deelwagens zijn afkomstig van plaatselijke autoverdelers. Die onderhouden de wagens ook.
  • maak je onze leefomgeving aangenamer. Wie instapt in een deelwagensysteem kiest sneller voor alternatieve, meer efficiënte vervoermethoden. Minder auto’s op de baan betekent minder files, minder parkeerplaatsen, minder CO2-uitstoot …
  • rijd je 100% elektrisch.
  • bespaar je financieel en vermijd je administratie: je hoeft geen verzekering af te sluiten, niet naar de autokeuring te gaan, je hebt geen onderhoudskosten, enzovoort.
  • zijn de auto’s van je wagenpark veel vaker op de baan.

Overtuigd? Contacteer dan onze expert mobiliteit.

Chauffeur Share 4 Mobility