Bedrijventerreinen en ontwikkelingen

Duurzaam werken en ondernemen begint hier

De manier waarop we werken en ondernemen zal er in de toekomst onvermijdelijk anders uitzien. Maar de veranderingen hebben 1 ding gemeen. Ze beginnen hier. Bij onze 8 gemeenten. Samen met Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme, Wetteren, Wichelen en Zele zijn wij streekregisseurs.

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle inwoners van onze regio in eigen streek aan de slag kunnen. Daarom werken wij mee aan de economische ontwikkeling van ons arrondissement.

Bedrijventerreinen en ontwikkelingen

  • We trekken investeerders aan door bedrijventerreinen te (her)ontwikkelen
  • We beheren bedrijventerreinen
  • We richten bedrijfsgebouwen in voor verhuur aan overheidsdiensten
  • We stimuleren overleg en bieden expertise aan over mobiliteit en ontsluiting, sociale economie en ruimtelijke ordening

Daarbij focussen we o.a. op de ontwikkeling van greenfields tot bedrijventerreinen. Maar bovendien voorkomen en heractiveren we leegstaande bedrijfsgebouwen en onbebouwde gronden. En we pakken verouderde bedrijventerrreinen aan.

Wij zijn groenestroomverbruiker

We verbruiken 100% groene stroom. Voor nagenoeg al onze gebouwen zijn we klant bij het Vlaams Energiebedrijf (VEB). Dit bedrijf levert 100% groene elektriciteit, volgens de Europese definitie en het Energiedecreet. Ze halen de energie uit waterkracht, de zon, wind, geothermie en biomassa. Daarom mogen we ook met trots zeggen dat wij groenestroomverbruiker zijn. Download ons groenestroomattest.

Bedrijfsgebouwen te huur

Hier vind je meer info over de bedrijfsgebouwen die we momenteel te huur aanbieden.

Heb je vragen over bedrijventerreinen en ontwikkelingen of over een bedrijfsgebouw te huur?


Contacteer
 

Gunther Van den Broeck

t: 052 25 18 38
e: gunther.vandenbroeck@dds-streekregisseurs.be 

Gunther Van den Broeck

Vernieuwing bedrijfssite

Ook met onze bedrijfssite zetten we grote stappen richting toekomst. We willen ze omvormen tot een staaltje kwalitatieve architectuur met aandacht voor hernieuwbare energie, duurzaam ruimtegebruik, vergroening, circulair bouwen en mobiliteitstroeven voor de wijde omgeving. Met recreatieve faciliteiten voor de vele wandelaars en fietsers die dagelijks voorbij onze site komen.

We stelden de Vlaamse Bouwmeester aan om ons te begeleiden bij ons project. Via hem lanceerden we een open oproep voor een volledige studieopdracht voor een nieuwbouw.