Impactvol werken in eigen regio

Vacatures in eigen regio DDS Streekregisseurs

Werken in eigen regio, impact creëren en toffe collega’s. Bij DDS Streekregisseurs heb je het allemaal. Meer nog, je zit mee aan de regieknoppen. Samen met de lokale besturen van onze 8 gemeenten bepaal je hoe onze omgeving er nu en straks zal uitzien. Terwijl je in een professionele werkomgeving met een familiaal karakter alle kansen krijgt om je professioneel te ontplooien. Hoe? Dat legt onze HR-manager Dagmar Van Doorsselaer graag voor je uit.

Dagmar Van Doorsselaer DDS Streekregisseurs
Dagmar Van Doorsselaer, HR-manager

“We werken voor én samen met de gemeentebesturen van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele“, vertelt Dagmar. “We concentreren ons vandaag enerzijds op duurzaam beheer van ons patrimonium en grondbeleid, en anderzijds op streekontwikkeling. Klimaat, ruimtelijke ordening en milieu staan daarbij centraal.”

“Onze medewerkers ondersteunen gemeentebesturen zowel bij individuele vragen als bij gemeenschappelijke zaken die voor alle gemeenten een meerwaarde kunnen zijn. Als streekregisseur faciliteren we overleg om elkaar te inspireren en te leren over de verschillende thema’s heen.”

Diverse profielen

“Omdat we op heel wat terreinen actief zijn, kunnen bij ons ook diverse profielen aan de slag. Zowel mensen met als zonder ervaring. Het diploma is een belangrijke troef, maar niet het enige dat telt. Minstens zo belangrijk is een goede mindset, de wil om te leren en mee te evolueren. Want we zijn volop in beweging. We plannen een volledig nieuw kantoorgebouw dat de spirit van ons bedrijf zal uitstralen. Vooruitstrevend, duurzaam, maar tegelijk ook heel open. Doe je mee?”

Top voordelen

Je krijgt een interessant verloningspakket met maaltijd- en ecocheques, cadeaucheque nieuwjaar, prestatiepremie, fietsvergoeding, vergoeding voor telewerk en woon-werkverkeer, hospitalisatie- en groepsverzekering, eindejaarspremie, vakantiegeld en een mooi pakket vakantie- en ADV-dagen.

Je kan telewerken en er zijn glijdende werkuren.

Ook buiten de werkuren is er veel fun. Met sport, barbecue en al eens een feestje.

Toffe collega’s

Landmeter-expert DDS

Hier is geen sprake van verveling. Ik heb bewust gekozen voor DDS door de maatschappelijke meerwaarde. En die is er na 10 jaar nog altijd. Ik ben gestart als landmeter. Later kreeg ik de kans om ook bouwcoördinatie erbij te nemen. Ik kan jonge mensen echt wel aanraden om te solliciteren. Je kan hier een schat aan ervaring opdoen. En mensen die al wat ervaring hebben, krijgen voldoende diepgang om uitdaging te blijven vinden in de job.

Joris Maervoet, landmeter/bouwcoördinator
Shana Van de Vreken DDS Streekregiseeurs

Je kan hier je eigen stempel drukken. Ik wou graag in mijn eigen regio werken rond klimaat. DDS is een bedrijf in volle groei met een open visie en veel mogelijkheden. Eeen toffe werksfeer en een ‘groene mindset’ zijn heel belangrijk voor mij. Op 5 minuutjes sta ik met de fiets op het werk, een groot pluspunt. Maar het belangrijkste is, vind ik, dat je de ruimte krijgt om je eigen stempel te drukken. Je krijgt de kans om in je eigen regio het verschil te maken.

Shana Van De Vreken, deskundige klimaat en mobiliteit

Je ziet het resultaat van je werk. Bij DDS kan je écht een impact maken op je regio. Je ziet je eigen werk omgezet worden in de praktijk, je ziet de resultaten. Bovendien klopt het plaatje volledig: werken in eigen omgeving, veel interessante taken, vrijheid, mooie verloning, goede sfeer. Je komt terecht in een persoonlijke organisatie waar iedereen elkaar kent.

Sandrien Van Verre, deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Iets voor jou?

Bekijk onze vacatures hier.