Duurzaam en betaalbaar wonen begint hier

Aangenaam wonen Wetteren DDS

Wonen in eigen streek

De manier waarop we wonen en leven zal er in de toekomst onvermijdelijk anders uitzien. Maar de veranderingen hebben één ding gemeen. Ze beginnen hier. Bij onze 8 gemeenten. Samen met Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme, Wetteren, Wichelen en Zele zijn wij streekregisseurs.

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen betaalbaar en kwaliteitsvol kan wonen in eigen streek. Daarbij dragen we duurzaamheid en nieuwe technieken hoog in het vaandel.

Huuraanbod

We verhuren betaalbare huizen en appartementen voor mensen die niet in aanmerking komen voor de sociale huurmarkt. 

We verhuren zo’n 229 wooneenheden (eengezinswoningen en appartementen) in Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Wetteren en Wichelen. 

De komende jaren gaan we aan de slag om onze gebouwen te renoveren en energiezuiniger te maken. 

Een woning huren

Ben je geïnteresseerd om een huis of appartement van DDS te huren? Stel je dan kandidaat via het aanvraagformulier door te klikken op de button hieronder.

Heb je vragen over ons huuraanbod?
Contacteer
 

Tim Speleers

t: 052 69 18 55
e: tim.speleers@dds-streekregisseurs.be

Mireille Van Nuffel

t: 052 25 18 22
e: mireille.vannuffel@dds-streekregisseurs.be 

Woonontwikkelingen

Ons beleid rond woningen en bouwgronden is erop gericht om iedereen de kans te geven betaalbaar te wonen in onze regio. 

Ons grond- en huisvestingsbeleid is gebaseerd op het bestemmen, verwerven, ruilen en vervreemden van gronden en het bouwen en verhuren van woningen.  

We richten ons op een totaalaanpak, van structuurplan en ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) tot en met het bouwrijp maken van de gronden. 

Heb je vragen over onze woonontwikkelingen?
Contacteer
 

Gunther Van den Broeck

t: 052 25 18 38
e: gunther.vandenbroeck@dds-streekregisseurs.be 

Gunther Van den Broeck

Woonpunt DDS

Woonpunt DDS is een samenwerking tussen de gemeenten Berlare, Lebbeke, Buggenhout, Dendermonde, Hamme en Zele. Samen gaan we voor een sterk woonbeleid, zodat iedereen in de regio aangenaam en kwaliteitsvol kan wonen.

Heb je vragen over energiezuinig renoveren, woonkwaliteit, leegstand en verwaarlozing, privaat of sociaal huren en verhuren of kopen en verkopen? Neem dan een kijkje op de pagina’s van Woonpunt DDS of maak een afspraak bij je woon- en energieloket.

Liesbeth Martens Woonpunt DDS

Heb je vragen over Woonpunt DDS en ons algemeen aanbod? Contacteer  

Liesbeth Martens

t: 052 69 18 21
e: woonpunt@dds-streekregisseurs.be

Wil je graag een woning van DDS huren? Contacteer dan onze medewerkers Tim of Mireille. De contactgegevens vind je verder op deze pagina.