Infomomenten Slim Renoveren

Je hebt een verouderde woning en wil die graag energie-efficiënt renoveren. Maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen? Je breekt je hoofd over de prijs? Of je ziet door het bos de bomen niet meer? Dan ben je van harte welkom op onze Infomomenten Slim Renoveren. We geven je een antwoord op al jouw vragen over renoveren en energie-efficiëntie. En we bieden hulp bij het aanvragen van:

Lokaal Renovatieproject

Gratis advies aan huis en begeleiding bij de zoektocht naar aannemers en het inplannen van de werken.

Mijn VerbouwLening

Vanaf 1 september 2022 kan je een renteloze lening tot 60.000 euro aanvragen. Dit voor renovaties die zowel focussen op woningkwaliteit als op betere energieprestaties.

Mijn VerbouwPremie

Vanaf 1 oktober 2022 kan je alle premies voor renovatie en energiebesparende maatregelen aanvragen via 1 online loket.  

Je kan bij ons terecht voor:

In september:
  • Algemeen advies
  • Inschrijven in het Lokaal Renovatieproject
Vanaf oktober:
  • Algemeen advies
  • Inschrijven in het Lokaal Renovatieproject
  • Aanvragen van Mijn VerbouwLening
  • Aanvragen van Mijn VerbouwPremie
 

Hoe werkt het?

De infomomenten vinden 1 x per maand plaats van september t.e.m. december 2022 in het administratief centrum van Dendermonde en Lebbeke en de gemeentehuizen van Berlare, Buggenhout, Hamme en Zele. Klik hier voor een overzicht van de data per gemeente.
  1. Kies een dag waarop je kan
  2. Maak een afspraak voor die dag
  3. Onze medewerkster neemt contact met je op om een uur af te spreken. Afhankelijk van je vraag boekt ze meer of minder tijd in.
 

Meer info

Nog vragen? Contacteer Woonpunt DDS, woonpunt@dds-streekregisseurs.be De Infomomenten Slim Renoveren zijn een samenwerking met Energiehuis Bea, Provincie Oost-Vlaanderen en de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke en Zele.